Om Lundgaard Konsulenterne

Vi har igennem 27 år arbejdet med konsulentydelser til - primært - den offentlige sektor. Vores målsætning er den simple - men også ambitiøse - at vi ønsker at bidrage til at skabe verdens bedst fungerende offentlige sektor. Det er derfor vi går på arbejde og det er det brændstof der giver os energi i de projekter og processer vi indgår i.

Vi bygger vores konsulentbistand på vores egne erfaringer med topledelse og udvikling i den offentlige sektor og i beslægtede virksomheder og organisationer. Simpelthen fordi vi tror på, at man skal have prøvet det på egen krop for at kunne yde organisationerne kvalificeret med- og modspil. Det er derfor konsulentkorpset alene består af tidligere offentlige ledere, der har ageret på højt niveau.

Vores opgaver løses oftest i miljøer, der er kendetegnet ved samspillet mellem politik og administration. Men vi løser også en række opgaver i de dele af organisationen, der ikke er så direkte impliceret i de politiske processer.

Vi arbejder med udviklingsprocesser, fra analyse til og med implementering, med netværks- og dialoggrupper, workshops, temadage, kurser, rekruttering samt personlig sparring af ledere.

Vi lægger vægt på at være lydhøre, men også at være klare og ordentlige i vores vurderinger og anbefalinger. Vi gør en dyd ud af at sige hvad der skal siges - og ikke nødvendigvis hvad man har lyst til at høre. Vi tror, at det er baggrunden for, at vi stadig er her efter 27 år.