Om Lind & Risør A/S

Hvem er Lind & Risør A/S ?
Lind & Risør er et 100% dansk familieejet fullservice arkitekt- og byggefirma som har bygget fremtidens huse siden 1980. Vi er til rådighed fra I går med jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres nøglefærdige hus.

At bygge sit eget hus er nok et drømmescenarie for mange. Tænk sig et hus helt uden kompromiser, halve løsninger – og uden vedligeholdelse i mange, mange år! Men mennesker er forskellige. Og det er drømmehuset også. Og da vi mener, det er i samarbejdet mellem byggerådgiver, arkitekt og jer de absolut bedste resultater opstår er det derfor Lind & Risørs egne erfarne arkitekters fornemste opgave at tage udgangspunkt i jeres drømme og behov. Og det er de faktiske rigtig gode til! Vi hjælper jer med at bygge nyt hus i gammel stil, patriciervilla, murermestervilla, funkishus, 1 plan, 1 ½ plan, 2 plan, forskudt plan – og hus med kælder, palævilla, parcelhus – ja, vi kunne blive ved!

At et Lind & Risør hus er en sikkerfremtidsinvestering understreges bl.a. af at mange ejendomsmæglere ofte skilter med vores karakteristiske kvalitetsbomærke i deres annoncer. Derfor er et nyt hus fra Lind & Risør – måske jeres bedste investering nogensinde.