Om Lån & Spar

Lån & Spar er en bank for stærke fællesskaber
Vi er alle del af et fællesskab. I familien, på arbejdet, blandt venner - overalt. Sammen opnår vi nemlig mere. Og det er både til glæde for den enkelte - og for resten af holdet.

Fællesskab som fundament
Lån & Spar blev grundlagt af fællesskabet for fællesskabet. I 1880 gik en gruppe borgere sammen om at stifte Laane og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd. Blandt dem var den indflydelsesrige Brygger Jacobsen. Sammen skabte de en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. Noget, som dengang var forbeholdt de få.

Ejet af fagforeninger
Der er sket meget siden. Verden forandrer sig. I dag hedder vi Lån & Spar, men vores vision om at hjælpe den almindelige dansker til en sund økonomi er stadig den samme. Den udfylder vi bedst som del af et fællesskab. Derfor samarbejder vi med mere end 50 fagforeninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds. Foreningerne investerer deres tillid i os. Som tak giver vi det enkelte medlem særlige bankfordele og kompetent rådgivning med unik indsigt.

Sammen opnår vi mere
De mange medlemmer har vidt forskellige liv og drømme. Det ved vi godt. Alligevel vil vi være noget særligt for hver og en af jer. I Lån & Spar giver vi noget af os selv. Vi lytter godt efter, når du fortæller os om dine drømme, og skræddersyr vores rådgivning til dig, så du kan få mest rum og frihed for dine penge. Derfor kalder vi os din personlige bank.