Gå til hovedindhold

Om A/S Ishøy & Madsen

A/S Ishøy & Madsen har siden civilingeniør Ernst Ishøy i 1932 startede firmaet, drevet en alsidig rådgivende ingeniør-virksomhed inden for bygge- og anlægssektoren, med opgaver for såvel offentlige som private bygherrer. 

A/S Ishøy & Madsen er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeninører F.R.I. under Dansk Industri.   A/S Ishøy & Madsen, er certificerede energikonsulenter. For at virksomheden kan blive certificeret har vi implameteret et kvallitetsikringssystem efter ISO 900.  

I dag ledes firmaet af Niels Okstoft, og firmaet beskæftiger et personale på 4 medarbejdere og 2 fast tilknyttede eksterne konsulenter.

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder oplever en god service med klare aftaler. Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer.
 
Vi indgår altid en klar aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser.