Om & friends

& friends - recruitment by Heart 
Hos & ​friends har vi al den erfaring der skal til, og vi har hjertet med hele vejen, når vi rekrutterer. Derfor er vores mantra ”Recruitment by Heart” – rekruttering med hjertet - vores passion er den afgørende forskel.

En passion der gør, at den menneskelige faktor bringes mere i spil i vores rekrutteringsproces for at sikre det helt rigtige match af kandidat og virksomhed. Kandidaterne skal tydeligt kunne spejle sig i virksomhedens kultur og værdier. Det giver holdbarhed i ansættelsen – ikke mindst på den lidt længere bane.
Og en passion der gør, at du som kunde hos & ​friends hurtigt mærker, at vi brænder for din opgave med stort engagement og høj faglighed.

​Vi tilfører rekrutteringsopgaven en rendyrket passion, der ganske enkelt bunder i, at vi elsker at arbejde med rekruttering. Samtidig udspringer den af vores tankegang omkring principperne bag Friendly Management, der også er grundlaget for vores egen virksomhed – & friends. Principper vi lever og arbejder efter – og som vi tager konsekvenserne af i vores daglige arbejde