Gå til hovedindhold

Om Egedal Kommune

I Region Hovedstaden ligger Egedal Kommune, der hvor Storkøbenhavn holder op og det grønne frodige land begynder.

Fra det indre København er der ikke længere end en halv time med tog, og S-banen snor sig tværs gennem hele Egedal Kommune med fire stationer - fra Veksø til Ølstykke.

Kommunens naturlige midtpunkt vil om få år være Egedal by, som vil få det nye energieffektive rådhus som centrum. Det skal være opført i 2014, hvor kommunens knap 400 administrative medarbejdere skal arbejde og servicere de tæt på 42.000 indbyggere, der bor i kommunen.

Omfattende boligbyggerier og voksende indbyggertal karakterisere den rivende udvikling i Egedal, og kommunen kan prale af en vækst som de sidste ti år har været dobbelt så stor som i resten af Hovedstadsområdet. I kombination med de fantastiske naturområder, der er over alt i kommunen, gør det Egedal Kommune til et enestående eftertragtet område at bo og arbejde i.

Det er kommunes ambition at yde god offetnlig service, og derfor arbejdes der hele tiden med at udvikle den attraktive arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde de mest kvalificerede og professionelle medarbejdere. Måske det er dig, vi snart kan byde velkommen?