Gå til hovedindhold

Om DFP

DFP står for Dansk Fjernvarmes Projektselskab, og så enkelt er det: Vi har til formål at beskæftige os med projekter udelukkende for fjernvarmesektoren, og det har vi gjort siden 1990.

Organisatorisk adskiller vi os fra andre rådgivende ingeniørvirksomheder, idet vi er et andelsselskab. Selskabet er 100 % ejet af varmeværker, der i alt overvejende grad udgør vores kunder. I sit udgangspunkt var DFP svaret på de små og mellemstore varmeværkers behov for prisgunstig standard rådgivning i forbindelse med myndighedsbehandling og udbud, hvor vi nu i lige så høj grad er en sparringspartner i øjenhøjde. Som udgangspunkt ser vi  altid kundernes problemstillinger som vores problemstillinger. Samtidig sikrer vi den fjernvarmefaglige indsigt, som kunderne ikke må gå på kompromis med.

Siden 1990 er selskabet vokset, så vi i dag tæller 14 fastansatte medarbejdere. Det giver os en større fleksibilitet og bredde i vores ydelser. Vores opgaveportefølje vokser og vores rådgivning til fjernvarmeselskaberne er ikke kun begrænset til de tekniske områder; men også opgaver indenfor administrative forhold og værkernes forretningsgrundlag, herunder de fremtidige effektiviseringskrav der vil blive stillet til branchen.

Men vi er stadig ikke for store til at give selv de mindste projekter stor opmærksomhed.

Vi bor i Fjernvarmens Hus og har i dagligdagen stor glæde af det tætte samarbejde med resten af husets medarbejdere, ansat i henholdsvis Dansk Fjernvarme, Grøn energi, DFF-EDB og FIF Marketing.

Se yderligere om DFP på www.dfp.dk