Gå til hovedindhold

Om Continia Software A/S

Om Continia Software A/S
I mere end 20 år har medarbejdere fra Continia Software A/S leveret en forskel for brugere af Microsoft Dynamics NAV i forbindelse med flere typer af administrative processer.
 
Når du vælger et produkt fra Continia Software A/S, er du altid garanteret kvalificeret hjælp til installation, opsætning og support. Mere end 200 registrerede partnere i Microsoft Dynamics NAV økosystemet har erfaring med at levere vores softwareløsninger til deres kunder. Og får partneren brug for hjælp – så har vi altid givet førsteklasse service fra vores support team. I dag anvendes et eller flere af vores produkter i over 5.000 Microsoft Dynamics NAV licenser i hele verden med det klare formål at effektivisere og automatisere en lang række administrative opgaver.
 
Så når du vælger et produkt fra Continia Software A/S - så er dette din garanti for at det er en sund og solid investering. 
 
Er du interesseret i at anvende vores produkter, så henviser vi til din Microsoft Dynamics NAV partner, som leverer og implementerer alle vores produkter.