Gå til hovedindhold

Om Consafe Logistics

Din partner til supply chain execution

Consafe Logistics er en af Europas førende leverandører af supply chain it og tilfører konkurrencefordele for supply chain intensive virksomheder over hele verden. Vi designer, udvikler og implementerer løsninger til produktion, lager, transport, levering og butikker. Vores ekspertise inden for supply chain execution it er unik, og vores konkurrencedygtige portefølje af software, hardware og services skaber konkurrencefordele for kunderne i deres marked.

Forbedring af dine præstationer - det er vores garanti!

Vi skaber merværdier via optimering af supply chain præstationer, og vi gør det med passion. Vores portefølje indeholder globalt anvendte løsninger som: Astro WMS, Sattmate WCS, EM.Warehouse, EM.Distribution og Extend MES. Vi tilbyder en bred vifte af hardware løsninger, der matcher alle miljøer og opgaver, fra vores egne mærker til verdensførende leverandører af hardware. Inden for services tilbyder vi en pallette af foranalyser samt support- og vedligeholdelsesserviceydelser, der er relateret til dine løsninger. Vi tror på livslang support og lader ikke vores kunder i stikken. Gennem kombinationen af 35 års erfaring og den seneste teknologi hjælper vi dig med at tackle forretningsudfordringer – hvor som helst og når som helst.

Vi skaber rigtige resultater og holder, hvad vi lover

Vores unikke forståelse for vores kunders værdikæde hjælper os til at udvikle de rigtige løsninger, der kan maksimere profit. Det gør vi for kunder i mere end 30 lande over hele verden gennem vores afdelinger i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen og Storbritannien. Vores referencer repræsenterer virksomheder fra mange stærke industrisegmenter som automotive, industriel detail, grossister, fødevarer/læskedrikke, 3PL, transport & logistik etc.