Om Cobham SATCOM, Global SW

Hvem er Cobham SATCOM
Cobham SATCOM, tidligere Thrane & Thrane A/S, er en del af den engelske Cobham-koncern, hvis produkter og serviceydelser har været omdrejningspunktet for avancerede militære og civile systemer i mere end 75 år. Vi udvikler, producerer og sælger udstyr og systemer til global, mobil kommunikation baseret på avanceret satellit- og radioteknologi, og vi er førende på verdensmarkedet. Produkterne sikrer kommunikation mellem mennesker på land, til vands og i luften og markedsføres globalt under varemærkerne AVIATOR, EXPLORER, SAILOR og Sea Tel.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor ambitioner, innovation, dynamik og engagement er de drivende kræfter. Du kommer til at arbejde i et til tider hektisk, internationalt miljø, der blandt andet er kendetegnet ved en del tværgående projektarbejde i mindre teams. Vi er cirka 1.000 ansatte i Danmark, Norge, USA, Kina, Singapore og Sydafrika, der nyder godt af en attraktiv medarbejderpolitik og en stærk social kultur med bl.a. en række forskellige sports- og interesseklubber.

Cobham-koncernen har i alt omkring 10.000 medarbejdere fordelt på fem kontinenter samt kunder og samarbejdspartnere i mere end 100 lande. 

www.cobham.com

Denne virksomhed har ingen annoncer i øjeblikket. Hvorfor ikke prøve vores jobsøgning?