Om Cerius

Strøm du kan stole på
Cerius vedligeholder elnettet og sikrer strøm til netkunder på Nordvest-, Midt- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne.

Høj leveringssikkerhed på strøm er vores mål, og vores netkunder strøm i mere end 99,9 procent af tiden. Det er vi stolte af.

Cerius arbejder målrettet på at geare elnettet til at håndtere mere vedvarende energi – og imødekomme dine behov for energi i dag og i morgen.

Fremtidens elnet
Den ekstra strøm, der produceres lokalt i dag og i morgen, skal kunne håndteres af fremtidens elnet. Samtidig forbruges der mere strøm til eksempelvis opladning af elbiler.

Strømmen kommer ikke længere kun fra store vindmølleparker, solenergianlæg eller kraftværker. Den kommer også fra forbrugere, der selv producerer strøm via private vindmøller eller solceller. På gode dage kan de private anlæg producere mere energi, end husstanden har brug for. Det betyder, at fremtidens elnet skal kunne håndtere den ekstra strøm, der produceres lokalt, samtidigt med at der forbruges mere strøm til eksempelvis opladning af elbiler.

Cerius er med helt fremme, når det gælder modernisering og udbygning af elnettet, så vi kan imødekomme behovene for energi både i dag og i morgen.