Om Budde Schou A/S

Om Budde
Schou Budde Schou er med rødder, der går mere end 100 år tilbage, et af Skandinaviens ældste og mest respekterede patentbureauer. Med omkring 60 medarbejdere er vi samtidig et af Danmarks største bureauer med omfattende ekspertise inden for alle områder af den industrielle eneretsbeskyttelse. Budde Schou yder rådgivning og bistand til danske og udenlandske virksomheder.

Vi har stor erfaring, både hvad angår teknisk og juridisk indsigt, udformning af IP-ansøgninger (patenter, varemærker, designs og brugsmodeller) samt den efterfølgende sagsbehandling i ansøgningsproceduren. Ydermere rådgiver vi omkring opnåelse af den bedst mulige beskyttelse og om udviklingen af en overordnet IP-strategi.

Mål og visioner Budde Schous vision er at være det fagligt bedste bureau i Skandinavien. Vi vil være det naturlige valg for både danske og udenlandske virksomheder, der har behov for seriøs IP-rådgivning. For at realisere vores vision lægger vi til stadighed stor vægt på at yde rådgivning af højeste kvalitet og samtidig specialisere og videreudvikle vores kunnen.