Om Bloom ApS

Bloom ApS blev stiftet i 2003 i København af Sara Juhl og er i dag en landsdækkende rekrutterings- og rådgivningsvirksomhed, også med kontor i Århus. Fra 2011 har vi også fundet medarbejdere til virksomheder i Grønland.

Vi har specialiseret os i rekruttering og headhunting for virksomheder i højteknologiske brancher så som IT, telecom, medico, elektronik, nanoteknologi m.v.

Vi engagerer os i de brancher, vi rekrutterer til. Derfor er vi bl.a. medlem af IT Branchen, IT Forum, Dansk Erhverv, Silkeborg Valley, Dansk IT, PID og Connect Denmark.

Hos os er personlig service, høj etik og kvalitet altid i højsædet, og vi er kendte for at sikre, at samarbejdet med virksomheder og kandidater er særdeles professionel og effektiv.

Udover rekruttering tilbyder vi en bred vifte af kompetent og nærværende rådgivning, herunder løsning af forskellige HR-opgaver for mindre virksomheder, samt karriererådgivning til såvel nyuddannede som til medarbejdere i et jobskifte.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi skaffer dig markedets bedste medarbejder eller for at høre nærmere om vores rådgivningstilbud.