Gå til hovedindhold

Om BB fiberbeton A/S

BB fiberbeton A/S er en af Verdens førende producenter af glasfiberarmeret beton (GRC) - og er i fortsat vækst.
BB fiberbeton A/S er en familieejet velkonsolideret virksomhed med mere end 60 ansatte - ikke for stor til de små opgaver og ikke for lille til de store. BB fiberbeton A/S er en ordreproducerende virksomhed, der producerer elementer i glasfiberarmeret beton til byggeindustrien. Læs mere på vores website www.bbfiberbeton.dk

Elvira

Fra idé til søsætning i 1984 gik 8 år.- og en stor viden om fibre i cementbundne materialer (beton) var blevet samlet sammen.

Allerede i 1979 producerede vi de første kommercielle projekter - murafdækninger, altanbrystninger med videre. Materialet var nyt og grænser blev prøvet af - prototyper af askebægre, hundehuse, affaldscontainere, "havekunst", optimistjoller osv. Vi arbejdede med forskellige fibre af glas,
polypropylen, kul og stål. Efter kort tid fandt vi frem til at glasfibrene var mest interessante. I dag producerer vi udelukkende fiberbeton (GRC - beton armeret med glasfibre).

 BB fiberbeton A/S blev kendt for at kunne noget med materialet, så antallet af opgaver steg.

Samtidig udviklede adressen i Lille Skensved sig hurtigt fra et mindre lejemål til et køb af hele ejendommen der i dag har en årlig kapacitet på over 20.000 m2 tyndskalselementer i fiberbeton.
Naboejendommen blev erhvervet i begyndelsen af 90'erne og indrettet til formværksted med alle dertil hørende maskiner, der gør firmaet 100% selvforsynende på formsiden.

Se mere www.bbfiberbeton.dk