Om Bankdata

Bankdata blev stiftet i 1966 og er i dag en moderne it-virksomhed med 700 ansatte, som fortrinsvis har en bank- og it-faglig baggrund.
 
Et af de største finans-it huse i Danmark
Bankdata er en af de største finans-it virksomheder i Danmark. Vores hovedkontor ligger i Fredericia, men vi har udviklingscentre i både Fredericia, Silkeborg og Århus, samt en afdeling i Indien.
 
Vores ejere er vores kunder
Bankdata ejes af 11 danske pengeinstitutter, der også er vores kunder. Pengeinstitutterne deltager aktivt i planlægning, udvikling og prioritering af Bankdatas aktiviteter.
 
Totale it-løsninger
Bankdata leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Dvs. alt det it, som en bank har brug for - herunder udvikling af Net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed.
 
Teknologier og systemer
Vi opfylder kundernes behov for opdaterede, sikre og stabile it-løsninger, både på teknologisk og systemmæssigt niveau. Vi er en del af den danske finansielle infrastruktur.
 
Udvikling og drift
Vores formål er at sikre udvikling og drift af it-løsninger til kunderne, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Se vores profilfilm og start din karriere hos os.