Gå til hovedindhold

Om Arup & Partners Danmark A/S

Arup er et uafhængigt firma af ingeniører, konsulenter, designere, planlæggere og tekniske specialister, der tilbyder en bred vifte af professionelle ingeniørydelser. Med vores arbejde gør vi en forskel i verden.
Arup blev grundlagt i 1946, og har siden da udgjort den kreative kraft bag mange af de mest prominente projekter i verden, såsom Sydney Opera House, Birds Nest i Beijing, Øresundsbroen samt de Olympiske lege i London. 
Arup åbnede i 2012 sin danske afdeling under sit arbejde på Cityringen i København. Afdelingen er stødt voksende, og rummer nu et hold på 50 ansatte med dansk og international baggrund. Der arbejdes på adskillige spændende projekter i hele Skandinavien samt internationalt.

Den danske afdeling leverer ydelser inden for anlæg, konstruktion, HVAC, el- og vvs, geoteknik, tunneler, veje, jernbaner, broer, projektledelse samt CAD/BIM både i infrastruktur- og byggeprojekter.
Vores styrke er den høje tekniske ekspertise som vi leverer til vores kunder. Vi tilstræber at forblive på teknologisk forkant gennem udvikling af vores medarbejdere. Sammen lægger vi en klar karriereplan for dig for at sikre, at du hele tiden udvikler dine evner, så vi sammen kan forblive markedets førende.