Gå til hovedindhold

Om Andritz Feed & Biofuel A/S

ANDRITZ GRUPPEN er verdens førende indenfor specialdesignede anlæg, systemer og service til vandkraft, cellulose og papir, samt stål og andre specialiserede industrier så som fast/flydende filtrering og foder- og biomasseindustrien. Gruppen udvikler og producerer sine højteknologiske systemer i mere end 220 produktions-, service- og salgslokationer over hele verden.

Gruppen har hovedkvarter i Graz, Østrig, og har en global stab på ca. 24.000 medarbejdere. ANDRITZ er en international virksomhed og ansætter medarbejdere med forskellig baggrund og nationalitet, som betragtes som en styrke for det daglige arbejde og for virksomheden som helhed.

I Danmark er virksomheden repræsenteret ved ANDRITZ Feed & Biofuel A/S. ANDRITZ Feed & Biofuel A/S er en af verdens ledende leverandører af fabriksanlæg, teknologier, systemer og service af avanceret industrielt udstyr. I Danmark har ANDRITZ til huse i Esbjerg. Her er hovedkontoret for forretningsområdet, der beskæftiger sig med foder og biobrændselsindustrien. Fælles for de to områder er pelletering som teknologi. Indenfor biobrændselsområdet er der særligt fokus på grøn energi ved udviklingen af teknologi og udstyr til pelletering af træ og affald, mens vores maskiner og udstyr til foderindustrien har til formål at sikre høj kvalitet i fremstillingen af foderpiller til henholdsvis kvæg, fisk og skalddyr og husdyr.

I Esbjerg beskæftiges 170 medarbejdere, men tilknyttet forretningsområdet, er der desuden kontorer i en række lande, hvilket på globalt plan udgør 850 medarbejdere. Du kan læse mere om ANDRITZ på www.ANDRITZ.com.