Gå til hovedindhold

Om Adapt

Digitale eksperter med fokus på din forretning
Adapt er et digitalt bureau, der skaber succesfulde brugeroplevelser, der kan mærkes på bundlinjen. Vi har skabt solide resultater for Danmarks førende brands siden 1998, og er et af de mest erfarne bureauer i branchen.

Vi knækker koden
Vi tager alle typer af brugere i hånden, og guider dem rundt på vores kunders digitale platforme og sikrer, at der bliver fyldt noget i indkøbskurven, indtastet oplysninger, downloaded ting og sager, chattet, set, læst og streamet veldisponeret content. Vi udtænker strategien, designer og bygger løsningen - hvad enten det foregår på nettet, i en app eller begge dele.

Vi kredser om dig
Vi kan lide at arbejde ud fra tætte kunderelationer, hvor vi fungerer som din forlængede arm og faste sparringspartner. Til hver ny kunde og projekt sætter vi et hold af specialister, som kender din forretning, dit projekt og din historik, og som ledes af en fast projektleder, du altid kan gå til.

Vi tænker globalt
Indtil videre holder vi til i Danmark, USA, Spanien, Tyskland og Litauen. Med 100+ medarbejdere rundt omkring i verden tillader vi os at tænke det globale aspekt ind i din forretning hver gang, det giver mening.