Hvad er den værste oplevelse du har haft med en leder?

10. marts 2016 kl. 15:05
Dårlig ledelse er hverdag for mange og kan være roden til stress og mistrivsel. Elendige ledere kommer i mange afskygninger: fagligt uduelige, krakilske eller blottede for empati. Kender du typen? Lad os høre om din værste oplevelse med en leder, og hvordan du reagerede.
Artiklen er ældre end 30 dage

Måske har du prøvet det: fået en skideballe foran kollegerne, set lederen snuppe æren for dit projekt eller haft chefen hængende over skulderen, mens du prøvede at udføre et stykke selvstændigt arbejde.

De færreste går gennem et arbejdsliv uden at blive offer for dårlig ledelse. Uduelige ledere findes på alle niveauer - og er ofte et tilbagevendende emne blandt kolleger, når de mødes ved kaffemaskinen eller i kantinen. At få luft for sine frustrationer er en velkendt måde at overleve en anstrengende leder på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ofte er det de fagligt stærkeste på en arbejdsplads, der løber med forfremmelsen til leder. Men bør fagligheden automatisk være adgangskort til en ledelsespost - eller er det nogle helt andre forhold, der skal være på plads for at kunne udøve godt lederskab?

På Ingeniøren efterlyser vi læsere, der vil dele deres værste oplevelser med en leder. Hvad er du blevet udsat for - og hvordan tacklede du verdens værste leder?

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning